Vergaderen

Wil je even weg van kantoor en vergaderen in een oase van rust en groen? Kom ons dan bezoeken in Plofhuis 3! Deze bijzondere vergaderlocatie ligt bij Fort Uitermeer in Weesp, op slechts 10 minuutjes van Amsterdam en het Gooi.

Vergaderen vanaf 4 personen

Bij Plofhuis 3 kun je al vergaderen vanaf vier personen. In het Plofhuis hebben we 4 ruimtes, te weten een garderobe, een “officiersmess” – een keuken met vergadertafel en toiletten, het manschappenvertrek – een flexibele ruimte van 3 bij 16 meter waar je een plenaire sessie met maximaal 40 personen terecht kunt en de munitiewerkplaats – een escaperoom met een groot kanon die we kunnen ombouwen tot vergaderruimte.

Plofhuis 7

Naast Plofhuis 3 kun je ook terecht in Plofhuis 7 met grotere gezelschappen. Dit Plofhuis is een grote ruimte waar je plenair terecht kunt met maximaal 80 personen. Ook hier bieden wij onze complete vergaderarrangementen aan.

Hapje en drankje

Wil je je vergadering uitbreiden met een hapje en drankje? Dan begeleiden wij jullie graag naar het sfeervolle Paviljoen Uit & Meer met een prachtig uitzicht over de Vecht! Voor een smakelijke lunch zoals een taartbrodenbuffet, een gezellige borrel of een afsluitende barbecue op het terras kun je hier terecht. Wij bespreken graag de mogelijkheden met jullie.

 • Plofhuis 3

  • Capaciteit: 4 – 40 personen
  • Mogelijke opstellingen: theater, blok, school, boardroom
  • Bij de zaalhuur inbegrepen: wifi, flipover, beamer en scherm, vergaderkist gevuld met kantoorartikelen
 • Plofhuis 7

  • Maximale capaciteit: 80 personen
  • Mogelijke opstellingen: theater, blok, carre, school
  • Bij de zaalhuur inbegrepen: wifi, flipover, beamer en scherm, vergaderkist gevuld met kantoorartikelen

Compleet vergaderarrangement

Onze vergaderlocatie komt met een compleet vergaderarrangement. We hebben een beamer met scherm, er is Wifi, we beschikken over meerdere flipovers en goedgevulde vergaderkisten met alles wat je nodig kunt hebben tijdens een vergadering. Verder vind je in onze keuken een Jura koffiemachine met in Nederland gebrande Bocca koffie (capuccino, latte macchiato en espresso), biologische thee van April, een watertap, verpakte koekjes en mints, huisgemaakte bonbons van Smit’s Delicious en frisdranken. Dit kunnen we eventueel uitbreiden met een powerbreak met handfruit en candybars.

Vergaderbreak

Tussen het vergaderen door kun je een heerlijke wandeling maken over het fortterrein, eventueel met een gids, of kunnen we een vergaderbreak verzorgen in de vorm van een korte activiteit, zoals de Fort Room. Even het hoofd leegmaken zodat iedereen daarna weer fris de vergadering in kan!