NH Nieuws op bezoek

Home // Familiedag // NH Nieuws op bezoek
NH Nieuws op bezoek

Afgelopen week is NH Nieuws op bezoek geweest in Plofhuis 3 en hebben een leuke reportage gemaakt over de escape experience ‘Het Kanon’!

Escape experience

In een van de ruimtes van Plofhuis 3 is een escape experience voor kinderen gebouwd. Er moet een testschot gemaakt worden met het kanon maar alle materialen voor het maken van dit testschot zitten achter slot en grendel. En onze verstrooide majoor Kluns is natuurlijk alle codes en sleutels kwijt! Help de majoor met het vinden van deze codes en sleutels! Lukt het jullie om binnen de tijd het kanon af te schieten?

De escape experience gaat niet op slot en er is ten allen tijde een medewerker van het Plofhuis aanwezig. Ouders, opa’s en oma’s en/of ooms en tantes kunnen in de officierskantine van het Plofhuis een lekker kopje koffie of thee krijgen.

Reportage Plofhuis 3

NH Nieuws keek een middag mee in de escape experience en maakte daar onderstaande reportage van. Benieuwd naar de ervaringen van de escape experience? Bekijk dan snel de reportage! Zin om zelf de escape experience te gaan doen? Kijk hier voor meer informatie!