Bedrijfsuitjes

Stoere evenementenlocatie

Plofhuis 3 is een stoere evenementenlocatie en zeer geschikt voor jullie bedrijfsuitje! Het Plofhuis ligt op het terrein van Fort Uitermeer in Weesp, een prachtige locatie aan de Vecht waar we genoeg binnen en buitenmogelijkheden hebben. Of het nu gaat om middagactiviteit met aansluitend een borrel of een volledig evenement met een plenaire sessie, diverse activiteiten en een smakelijke barbecue. Het kan allemaal! Onze eventmanagers nemen graag de mogelijkheden met je door.

Groepsactiviteiten

In samenwerking met ons andere label Fort Evenementen, organiseren wij allerlei groepsactiviteiten voor een bijzonder bedrijfsuitje. Fort Trivial is bijvoorbeeld een uitdagend en toegankelijk teambuilding programma waarvoor handigheid, samenwerking en communicatie de belangrijkste ingrediënten zijn. Bij de Fort Golf Challenge gaan je medewerkers aan de slag met het bouwen van een minigolf baan met gerecycled materiaal. Of kies voor een leuke vergaderbreak als Het Kanon of boogschieten!

Vergaderen

Plofhuis 3 is ook een ideale locatie waar je kunt vergaderen in een schitterende groene omgeving. Alle moderne faciliteiten zijn aanwezig, zoals een beamer met scherm, Wifi en een goed gevulde vergaderkist. Tijdens je vergadering word je in de watten gelegd met een compleet vergaderarrangement met heerlijke in Nederland gebrande Bocca koffie en biologische thee van April, smakelijke huisgemaakte bonbons van Smit’s Delicious, een watertap en nog veel meer. Combineer je vergadering met een smakelijke lunch in het prachtige Paviljoen Uit & Meer en een leuke teambuilding activiteit. Plofhuis 3 beschikt over een garderobe, een officiersmess en twee vergaderruimtes en je kunt met maximaal 40 personen terecht voor een vergadering.