Escaperoom experience Het Kanon (volwassen en familie versie)

Escaperoom experience Het Kanon (volwassen en familie versie)

Op het terrein van Fort Uitermeer vind je meerdere plofhuisjes, gebouwd na de Tweede Wereldoorlog. Een van deze plofhuisjes, Plofhuis 3, is deels “in ere hersteld” en heeft weer een munitiewerkplaats en een officiersmess.

In de munitiewerkplaats vind je tegenwoordig een replica van een kanon dat ooit op Fort Uitermeer heeft gestaan. En dit kanon kan afgeschoten worden!

Escaperoom experience

Met je collega’s, familie of vrienden krijg jij de mogelijkheid om dit kanon af te schieten. Hiervoor ga je een escaperoom experience doen. Je moet allerlei puzzels en raadsels oplossen om de materialen te krijgen die je nodig hebt om het kanonschot te maken. Lukt het jullie om dit binnen het uur te doen?

Vergaderbreak

Het Kanon is zeer geschikt als vergaderbreak, ter ontspanning tussen het vergaderen door of aan het einde van een inspirerende heisessie in Plofhuis 3. Maar ook als onderdeel van je teamuitje kun je deze bijzondere escaperoom experience organiseren waarna je lekker gaat eten in het sfeervolle Paviljoen Uit & Meer.

Familie uitje

Wil je een leuk dagje uit met de familie? Ook dan kun je deze escaperoom experience boeken. We kunnen Het Kanon zo aanpassen dat deze geschikt is voor volwassen en kinderen samen. Het Kanon is geschikt voor families vanaf 5 personen. Heb je een grote familie? Combineer Het Kanon dan met bijvoorbeeld onze andere escaperoom experience de Fort Room of ga lekker naar buiten om met op afstand bedienbare mini Landrover Defenders een ruig 4×4 parcours te doen!