Het Kanon & Speurtocht

Het Kanon & Speurtocht

Ga op ontdekkingsreis over Fort Uitermeer met de escaperoom experience Het Kanon en de speurtocht naar de granaat uit het kanon! Een compleet kinderfeestje met een beetje nadenken en lekker buiten bezig zijn!

Escaperoom experience Het Kanon

Majoor Kluns heeft de opdracht gekregen van de officier om een testschot te maken met het kanon in de munitiewerkplaats. Om het kanon af te schieten heeft hij allerlei materialen nodig zoals een granaat en buskruit. Maar ja, majoor Kluns is nogal klunsig en is alle sleutels en codes kwijt van de kisten waar al deze spullen zich bevinden! Helpen jij en je vriend(innet)jes de majoor om alle materialen op tijd te vinden en het schot te lossen?

Op zoek naar het codewoord

Nadat jullie het kanon hebben afgeschoten, kunnen jullie verder gaan met puzzelen. Jullie gaan op zoek naar een codewoord om de munitiekist open te krijgen voor nog een verrassing! De jarige krijgt een speurboekje en een kompas mee (deze mag hij/zij houden) en jullie gaan aan de hand van allerlei opdrachten letters vinden op het terrein van het fort.
De speurtocht vertelt nog wat leuke verhaaltjes over het leven op het fort vroeger en zo waan je je weer helemaal terug in de tijd!

Kanonniers diploma

Als je de speurtocht binnen de tijd hebt voltooid en ook het kanon op tijd hebt afgeschoten, zijn jullie volwaardige kanonniers en krijgen jullie hiervoor natuurlijk een echt kanonniers diploma!

Samen met Het Kanon heb je een volledig kinderfeestje van ca. 2,5 uur.

Goed om te weten

  • De speurtocht is alleen te boeken in combinatie met Het Kanon
  • Kosten: € 19,50 per kind, minimaal 7 kinderen (u bent van harte welkom met 5 of 6 kinderen, maar betaalt wel voor minimaal 7 kinderen)
  • Het Kanon & de speurtocht zijn te boeken voor 5 – 10 kinderen in de leeftijd van 10 – 14 jaar
  • Inbegrepen: begeleiding / ranja met chips / kopje koffie of thee met koekje voor de begeleiders
  • De speurtocht wordt niet begeleid door onze medewerkers, echter de kinderen dienen wel onder begeleiding van minimaal één volwassenen over het fort terrein te gaan.
  • De speurtocht vindt plaats op het terrein van Fort Uitermeer, UNESCO werelderfgoed. Er mag alleen gelopen worden op de tegels, niet in het bos. Wij vragen iedereen met respect om te gaan met het terrein en zijn natuur
  • Vragen? Bel gerust naar: 0294 – 700 202 of stuur een e-mail naar: info@plofhuis3.nl