Het Kanon & RC Challenge

Het Kanon & RC Challenge

Vier je kinderfeestje met je vriendjes en vriendinnetjes in het stoere Plofhuis 3. Schiet een kanon af en doe opdrachten met op afstand bedienbare mini Landrover Defenders of mini drones!

RC Challenge

RC Challenge staat voor Remote Control Challenge. Dit zijn opdrachten met op afstand bedienbare voertuigen, zoals een mini drone, een mini Landrover Defender of zeilbootjes. Met de drones ga je proberen te landen op Mars, met de Landrover Defender rijd je een ruig parcours over bruggen en door tunnels en met de zeilbootjes vaar je door de keerkom bij het fort! Welke RC Challenge je gaat doen, houden we nog even als verrassing (dit is afhankelijk van beschikbaarheid en het weer).

Escaperoom experience Het Kanon

Bij dit kinderfeestje combineer je de RC Challenge met onze escaperoom experience Het Kanon. Met Het Kanon gaan jullie majoor Kluns helpen met het maken van een testschot met het kanon. Lukt het jullie om op tijd alle materialen die nodig zijn achter slot en grendel vandaan te halen en een testschot te maken? Samen met de RC challenge heb je een volledig kinderfeestje van ca. 2,5 uur.

Goed om te weten

  • De RC challenge is alleen te boeken in combinatie met Het Kanon
  • Kosten: € 22,50 per kind (je betaalt voor minimaal 7 kinderen, maar je kunt dit feestje al boeken vanaf 5 kinderen).
  • Inbegrepen: begeleiding / ranja met chips / kopje koffie of thee met koekje voor de begeleiders
  • De RC challenge en Het Kanon worden begeleid door een van onze medewerkers en vind plaats in en rondom Plofhuis 3
  • Vragen? Bel gerust naar: 0294 – 700 202 of stuur een e-mail naar: info@plofhuis3.nl