Het Kanon & Plofhaar

Het Kanon & Plofhaar

Om in de sferen van het Plofhuis te blijven kunnen jij en je vriendjes en vriendinnetjes jezelf een spectaculair plofkapsel aan laten meten voordat jullie het kanon gaan afschieten! Met een compressor blaast de majoor lucht in je haar waardoor je haar rechtovereind komt te staan. Een echt plofkapsel dus!

Plofhaar

Plofhaar is gebaseerd op de geschiedenis van de plofhuisjes. Vroeger werd er munitie bewaard in deze plofhuisjes. De plofhuisjes zijn op een speciale manier gebouwd waarbij het dak er los op lag. Zodra er munitie zou ontploffen, zou het dak eraf gaan en zouden de muren blijven staan. Een passend plofkapsel past dus helemaal bij deze plofhuisjes!

Escaperoom experience Het Kanon

Haar ontploft? Tijd om het kanon te gaan afschieten! In de munitiewerkplaats staat namelijk een replica van een van de kanonnen die ooit op het fort heeft gestaan. Majoor Kluns heeft de opdracht gekregen om een testschot te lossen en vraagt hierbij jullie hulp. Hij is namelijk alle sleutels en codes kwijt van de kisten waarin de buskruit, de kogels en alle andere materialen liggen die hij hiervoor nodig heeft. Lossen jullie alle puzzels en raadsels op in deze escaperoom experience om op tijd een testschot te doen? Bij Het Kanon word je niet opgesloten in de ruimte.

Goed om te weten

  • Plofhaar is alleen te boeken in combinatie met Het Kanon
  • Kosten: € 19,50 per kind (je betaalt voor minimaal 7 kinderen, maar je bent van harte welkom met minimaal 5 kinderen).
  • Het Kanon & Plofhaar zijn te boeken voor 5 – 10 kinderen in de leeftijd van 10 – 14 jaar
  • Inbegrepen: begeleiding / ranja met chips / kopje koffie of thee met koekje voor de begeleiders
  • Het Kanon en Plofhaar worden begeleid door een van onze medewerkers
  • Vragen? Bel gerust naar: 0294 – 700 202 of stuur een e-mail naar: info@plofhuis3.nl