Het Kanon & de Vuurlinie

Het Kanon & de Vuurlinie

Hou je van varen en vind je het leuk om puzzels en raadsel op te lossen? Boek dan dit unieke kinderfeestje waarbij je met de bijzondere boot “de Vuurlinie” vanuit Weesp naar Fort Uitermeer vaart, waar je de escaperoom experience Het Kanon gaat doen!

Eerste opdracht

Aan boord van de Vuurlinie krijg je alvast een eerste opdracht. Let goed op tijdens de vaartocht, want zo kom je aan de code om de munitiewerkplaats met het kanon te openen, waar de escaperoom experience zicht bevindt! Eenmaal aangekomen bij Fort Uitermeer, worden jullie opgevangen door Majoor Kluns en lopen jullie samen naar Plofhuis 3. Onderweg vertelt de majoor jullie meer over deze bijzondere plek en wat jullie gaan doen in het plofhuis.

Escaperoom experience

In Plofhuis 3 gaan jullie een echte escaperoom experience doen. Bijna net als een echte escaperoom, alleen word je hier niet opgesloten en hoef je ook niet “uit te breken”. De bedoeling is dat je een testschot gaat maken met het grote kanon dat in de munitiewerkplaats van Plofhuis 3 staat. Alleen is Majoor Kluns alle sleutels kwijt van de kasten waar de materialen in staan die je nog hebt om dit schot te maken. Helpen jullie de majoor om deze binnen het uur te vinden?

Speurtocht

Nadat het jullie gelukt is om het kanon af te schieten, drinken we even een glaasje limonade met een koekje en gaan we op het terrein van het fort op zoek naar de afgeschoten granaat. De speurtocht gaat langs het fort en de andere plofhuisjes. Lukt het jullie om de granaat terug te vinden?
Na de speurtocht brengen wij jullie weer naar de Vuurlinie en varen jullie terug naar Weesp. Onderweg is er nog een lekker zakje chips voor iedereen!

Goed om te weten

  • Het Vuurlinie kinderfeestje is alleen te boeken op woensdagmiddag om 15:00u (periode 5 juni – 4 september)
  • Jullie verzamelen bij cafe ‘t Helletje waar jullie een ijsje krijgen en om 19:00u zijn jullie daar weer terug.
  • Kosten: supplement van € 85,- voor de boot. Escape experience is € 12,50 per kind
  • Minimaal 5 kinderen/2 volwassenen en maximaal 9 kinderen/3 volwassenen (per 3 kinderen moet er 1 volwassenen bij)
  • Inbegrepen: begeleiding / ranja met chips / kopje koffie of thee met koekje voor de begeleiders
  • Vragen? Bel gerust naar: 0294 – 700 202 of stuur een e-mail naar: info@plofhuis3.nl

undefined