Fortland Games

Fortland Games

De Fortland Games zijn gebaseerd op de Schotse Highland Games. Ga de competitie aan met je collega’s in dit fysieke teambuilding programma met allerlei stoere onderdelen zoals boogschieten, vuur maken en autobanden werpen!

Actief bedrijfsuitje

De Fortland Games zijn ideaal voor een actief bedrijfsuitje en alleen geschikt voor echte “bikkels”! Onze eventmanager verdeelt jullie gezelschap in teams van zes tot acht deelnemers waarna de teams met elkaar de competitie aangaan in groepsactiviteiten zoals een ouderwets potje touwtrekken, het bouwen van een reuze katapult waarbij we natuurlijk kijken welk team de bal het verste schiet of het altijd hilarische inundatiespel waarbij je water van de ene emmer naar de andere emmer moet brengen met beperkte middelen.

Slecht weer scenario

Bij Plofhuis 3 houden wij altijd rekening met het Hollandse weer en kunnen wij onze activiteiten deels in de Plofhuisjes organiseren op het terrein van Fort Uitermeer. Echter, omdat de Fortland Games een teambuilding programma is voor de bikkels onder ons, vinden wij dat, ook bij regen, de activiteiten gewoon gedaan moeten worden! (Natuurlijk kunnen wij in overleg met jullie altijd een aanpassing doen om toch binnen actief bezig te zijn).

Programma voorbeeld

Een programma voorbeeld voor jullie. Bij station Weesp halen wij jullie op met een grote sloep en varen jullie over de prachtige Vecht langs het pittoreske Weesp, molens en schitterende woonboten naar Fort Uitermeer. Daar aangekomen ontvangen wij jullie met een heerlijk kopje Bocca koffie en een huisgemaakte bonbon en vertellen wij wat meer over deze bijzondere locatie. Vervolgens is het tijd voor actie en gaan julie de strijd met elkaar aan met de Fortland Games! Tussendoor is er natuurlijk ruimte voor een glaasje fris en sluiten we af met de prijsuitreiking. Hierna begeleiden wij jullie naar het sfeervolle Paviljoen Uit & Meer waar de barbecue wordt aangestoken terwijl jullie genieten van alle voorbij varende bootjes. Het dessert serveren we aan boord van de sloep waarmee jullie weer terug varen naar Weesp. En, al zin gekregen? Bel ons op 0294 – 700 202 of stuur een mail naar onze eventmanagers op info@plofhuis.nl.