Fort Trivial

Slider Fort Trivial
fort trivial bakken
portofoon ether discipline
inunatiespel
fort trivial quiz

Daag je collega’s, relaties, vrienden of familieleden uit in dit toegankelijke teambuilding programma met diverse doe en denk opdrachten! Fort Trivial is gebaseerd op Trivial Pursuit en het doel hier is dan ook om zoveel mogelijk trivianten te verzamelen.

Keuze uit 25 activiteiten

Bij Fort Trivial heb je keuze uit meer dan 25 activiteiten die je vooraf zelf mag bepalen. Wat dacht je van het inundatiespel, waarbij er water van A naar B moet worden gebracht met bamboebuizen, maar het parcours is langer dan het aantal buizen. Hoe op te lossen? Of de Fort Escape, een munitiekist met slot die binnen de tijd geopend moet worden d.m.v. het oplossen van raadsels en puzzels. Train je “ether-discipline” met de Forto & Porto – kun je je collega’s / vrienden door de portofoon uitleggen welke foto je op de foto ziet?

Programma op maat

Omdat wij Fort Trivial zelf hebben ontwikkeld, is het zelfs mogelijk om een programma op maat te maken. Een aantal van de activiteiten waaruit je kunt kiezen, kun je namelijk personaliseren. Zo kun je je eigen vragen aanleveren bij de Bommen & Granatenquiz, een spannende quiz waarbij de bom tijdens de vragen gewoon doortikt! Of we maken een combinatie met de Fortland Games, waardoor je een wat sportiever karakter geeft aan jullie teamuitje.

Bedrijfsuitje of familiedag

Fort Trivial staat voor fun, samenwerking en communicatie en is zeer geschikt voor een bedrijfsuitje of familiedag. Natuurlijk organiseren we Fort Trivial het liefst buiten op het prachtige groene terrein van het fort, maar mocht het Nederlandse weer niet helemaal meewerken, dan bieden wij altijd een alternatief binnen en zo kan Fort Trivial altijd doorgaan!