Fort Room

Fort Room

Ben jij gek op puzzelen, raadsels oplossen en logisch nadenken? Dan is de Fort Room echt iets voor jou (en je collega’s of vrienden). De Fort Room is een mobiele escaperoom experience in de vorm van een munitiekist. Deze kist zit dicht met zes sloten en moet binnen het uur geopend worden!

Thema forten

De Fort Room heeft als thema de forten in Nederland. Sluiswachter Jan werkt bij de inundatiesluis en moet in verband met oorlogsdreiging de sleutel te pakken krijgen om de sluizen te openen. Alleen ligt deze sleutel in een munitiekist met zes sloten! Met je team krijg je één uur de tijd om te helpen zoeken naar de sleutel van sluiswachter Jan.

Competitie en teambuilding

De Fort Room is erg leuk om in te ztten als competitie activiteit in een teambuilding omgeving. Met je team van 6 – 8 deelnemers moet je samenwerken om de kist op tijd open te krijgen. Maar als je gezelschap uit meer deelnemers bestaat kun je de competitie aangaan met meerdere kisten. Wij hebben vijf identieke kisten dus met maximaal 40 personen kun je deze leuke groepsactiviteit doen.

Combinatie met Het Kanon

Ben je met een groep tot 17 personen, dan kunnen we ook een combinatie maken van de Fort Room met onze inhouse escaperoom Het Kanon. Je moet dan bij Het Kanon op zoek naar alle materialen om het Kanon af te schieten, maar in de munitiekist vind je het laatste onderdeel hiervoor. Jullie bevinden je dan in twee aaneengesloten ruimtes zodat iedereen zich met alle puzzels kan “bemoeien”. Alle puzzels kunnen los worden opgelost en jullie worden niet opgesloten.