Fort Golf Challenge

Fort Golf Challenge

Go Green on the Green! Hoeveel hole-in-ones sla je met je team in deze door jullie zelf gebouwde minigolf baan van gerecycled materiaal? Een leuke groepsactiviteit, waarbij je een kleine bijdrage levert aan de maatschappij in een prachtige groene omgeving!

Groen bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een groen bedrijfsuitje? Misschien is de Fort Golf Challenge dan iets voor jullie. Jullie worden verdeeld in kleine teams van drie tot vijf deelnemers en elk team gaat aan de slag met het bouwen van een minigolf baan. Deze bouw je met gerecycled materiaal. Dit materiaal nemen wij na jullie uitje weer mee terug om her te gebruiken. Als iedereen zijn minigolf baan heeft gebouwd, moet deze natuurlijk ook gespeeld worden. Wie heeft de minste slagen nodig om alle banen te voltooien?

Thema

Elke mini-golfbaan krijgt zijn eigen thema, zoals een tunnel, een brug, om het hoekje etc. Maar in overleg met jullie kunnen we hier ook thema’s aan toevoegen vanuit jullie bedrijf zoals het gebruik van het logo in de minigolf banen. Of kunnen we de thema’s een ander tintje geven, zoals alleen bouwen met karton, een minimale lengte van 10 meter etc.

Compleet teamuitje

Met jullie samen kunnen we er een compleet teamuitje van maken. We ontvangen jullie dan in Plofhuis 3 met een heerlijk kopje in Nederland gebrande koffie of biologische thee en bijzondere huisgemaakte bonbons van Smit’s Delicious waarna jullie gaan bouwen aan de minigolf banen. Tussendoor staat er een lekker limonade buffet voor jullie om de dorst te lessen. Als de minigolf banen gebouwd en gespeeld zijn en het winnende team gehuldigd, lopen jullie naar het sfeervolle Paviljoen Uit & Meer voor een heerlijke barbecue of shared diner op het prachtige terras! Eet smakelijk!