Escaperoom experience Het Kanon

Escaperoom experience Het Kanon

Majoor Kluns heeft jullie hulp hard nodig, want er moet een testschot gemaakt worden met het kanon. Alleen zitten alle materialen voor het maken van het testschot achter slot en grendel en onze verstrooide majoor is natuurlijk alle sleutels en codes kwijt!

Nadat de majoor jullie meer heeft verteld over deze bijzondere locatie en waarom jullie hem/haar moeten helpen, is het tijd om met je vriendjes en vriendinnetjes op zoek te gaan naar de materialen die nodig zijn voor het testschot. Dit gaan jullie doen in de voormalige munitiewerkplaats, waar het grote kanon op jullie staat te wachten. Lukt het jullie om binnen de tijd het kanon af te schieten? Na afloop krijgen jullie natuurlijk een kanonniers-diploma!

Niet opgesloten

De “escaperoom” in Plofhuis 3 gaat niet op slot en er is te allen tijde een medewerker van het Plofhuis aanwezig. Ouders, opa’s en oma’s en/of ooms en tantes kunnen in de officiersmess van het Plofhuis een lekker kopje koffie of thee krijgen en deels meekijken (door het raam in de mess). Wij vragen de aanwezigheid van minimaal één volwassene.

Geschikte leeftijd

De escaperoom experience is geschikt voor de leeftijd van 10 – 14 jaar. Als u met jongere of oudere kinderen wenst te komen, dan kan dit in overleg. Er kunnen 5 tot 10 kinderen tegelijkertijd terecht in de escaperoom experience.

Extra activiteit

De escaperoom experience Het Kanon is te combineren met een van onze andere activiteiten voor een middag vol plezier op Fort Uitermeer:

  • Een Speurtocht over het fortterrein van Uitermeer, op zoek naar het codewoord!
  • Blaas met een compressor lucht in je haar en krijg een leuk Plofkapsel!
  • RC challenge met op afstand bestuurbare mini Land Rover Defenders!

Goed om te weten

  • De escaperoom experience is los te boeken of te combineren met een van de andere activiteiten
  • Kosten: € 12,50 per kind (je bent van harte welkom met 5 kinderen of meer, echter je betaalt voor minimaal 7 kinderen)
  • Inbegrepen: begeleiding / ranja met chips / kopje koffie of thee met een koekje voor de begeleiders
  • De escaperoom experience wordt begeleid door een van onze medewerkers en vind plaats in Plofhuis 3
  • Vragen? Bel gerust naar: 0294 – 700202 of stuur een e-mail naar: info@plofhuis3.nl