Boogschieten

Boogschieten

Maak kennis met boogschieten op een stoere fortlocatie! Daag je vrienden of collega’s uit met een potje pijl en boog schieten. Welk team schiet de meeste ballonnen stuk en gaat er met de eeuwige roem vandoor?

Competitie

Na een korte instructie over boogschieten en veiligheid gaan jullie zelf aan de slag met de competitie. Probeer met de pijl en boog in de roos te schieten of raak een van de ballonnen. Wie kan er schieten als een echte Robin Hood? Nadat iedereen even heeft kunnen oefenen met het schieten en de smaak te pakken heeft, kunnen jullie het in teams tegen elkaar opnemen. Welk team scoort de meeste punten bij elkaar?

Vergaderbreak

Boogschieten is een ideale activiteit om in te zetten als vergaderbreak tijdens een dagje vergaderen in het Plofhuis. Het is leuk voor de afwisseling en je kunt even lekker naar buiten zodat iedereen daarna weer fris de vergadering in kan!

Dagje uit met de familie

Ben je een dagje uit met de familie? Combineer dan een wedstrijd boogschieten met onze escaperoom experience Het Kanon! Boogschieten kan (in verband met veiligheid) vanaf 14 jaar. Voor de jongere familieleden is er dus Het Kanon of een leuke speurtocht over het terrein van het fort.